Dauder

Responsabilitat Civil

Assegurances de responsabilitat civil

Amb DAUDER

L’assegurança de Responsabilitat civil per a empreses i /o autònoms, és un dels més importants que cal tenir per a la realització de l’activitat professional determinada.
Encara que la responsabilitat civil pot estar com una de les cobertures dins de la pòlissa pime o comerç, es pot contractar de manera independent segons sigui l’activitat de l’empresa o professional autònom.
L’assegurança de responsabilitat civil és una pòlissa a través de la que es cobreix els danys a terceres persones , físiques o jurídiques, ocasionades de manera involuntària, durant l’activitat professional de l’empresa o autònom assegurat. Els danys poden ser materials (danys a la propietat de tercers) però també personals (danys a persones físiques).
En la majoria de les activitats empresarials, el disposar d’una pòlissa de responsabilitat civil és obligatori per a poder exercir l’activitat. (per exemple: Instal·ladors de gas, etc).

Per a poder donar-te informació o el preu ajustat a les teves necessitats posa’t en contacte amb DAUDER.

contacto

Omple el següent formulari per a fer-nos arribar qualsevol consulta o petició de més informació sobre qualsevol dels nostres productes o serveis.

(Assegura’t que poses correctament el correu electrònic; en cas contrari no podrem enviar-te personalment la resposta a la teva consulta).

Avís legal